• 'The Old Barn'

    /media/photographs/265.JPG

    forming quarter circle

    1
  • 'The Old Barn'

    /media/photographs/The_Old_Barn.-008.jpg

    curved rear aspect

    2
  • 'The Old Barn'

    /media/photographs/The_Old_Barn.-010.jpg

    completed rear aspect

    3
  • 'The Old Barn'

    /media/photographs/The_Old_Barn.-011_1.jpg

    completed rear aspect

    4
  • 'The Old Barn'

    /media/photographs/The_Old_Barn.-012_1.jpg

    powder coated stainless steel railings

    5
  • 'The Old Barn'

    /media/photographs/The_Old_Barn.-023.jpg

    cedar soffit detail

    6
  • 'The Old Barn'

    /media/photographs/The_Old_Barn.-024.jpg

    cedar cladding and soffit

    7
  • 'The Old Barn'

    /media/photographs/The_Old_Barn.-025a.jpg

    cantilevered and supported floor

    8
  • 'The Old Barn'

    /media/photographs/The_Old_Barn.-001.jpg

    Interior with dark Oak solid floor

    9
  • 'The Old Barn'

    /media/photographs/The_Old_Barn.-004.jpg

    Interior leading to new extension

    10
  • 'The Old Barn'

    /media/photographs/The_Old_Barn.-006.jpg

    ensuite

    11
  • 'The Old Barn'

    /media/photographs/The_Old_Barn.-007.jpg

    new master bedroom

    12

'The Old Barn'

This fabulous extension retains the existing character and status of the barn but also complements the existing house with a contrasting extension. The project designed by Native Architects shows an exciting twist of not having to conform to the more ordinary extension.

The form of this extension is a quarter circle with a simple monopitch roof. Angled windows at first floor level allow views across open countryside. All materials are finished off to a high standard resulting in a stunning development.

Completed July 2009